10 добавок, які зроблять смак гарячого шоколаду яскравіше

2 жовтня 2020, 17:44
Прості інгредієнти кардинально змінять смак напою

Гарячий шоколад стане смачніше завдяки кориці

Осінь – сезон гарячого шоколаду. І хоча немає нічого поганого в тому, щоб традиційно додати кілька маршелоу в напій, є багато інших способів поліпшити його смак. Якщо ви хочете спробувати щось нове, ці 10 інгредієнтів піднімуть ваш гарячий шоколад на новий рівень.

Арахісове масло

Реклама

Якщо ви шанувальник поєднання арахісового масла і шоколаду, цей варіант – для вас. Просто додайте кілька ложок кремоподібного арахісового масла в каструльку, коли будете готувати напій.

Нутела

Гарячий шоколад з нутелою

Реклама

Щоб отримати аромат лісового горіха, додайте в гарячий шоколад трохи нутели. Такий напій найкраще поєднується з гарніром зі збитих вершків.

Читайте також:

Кленовий сироп

Реклама

Кілька чайних ложок кленового сиропу замінять цукор в напої. А щоб зробити напій ароматніше, додайте кілька пучок мускатного горіха.

Кориця

Гарячий шоколад стане смачніше завдяки кориці

Просто додайте в шоколадну суміш чайну ложку меленої кориці. Вам дім миттєво наповниться ароматами осені.

Печиво Oreo

Подрібніть чотири печива за допомогою кухонного комбайна або блендера. Додайте його в суміш гарячого шоколаду, а сам напій прикрасьте збитими вершками і крихтою з Oreo.

Дивіться відео, як приготувати шоколадний мус:

М'ята

Для приготування гарячого шоколаду з м'ятним смаком буде достатньо трьох крапель м'ятної олії і дрібка солі.

Імбир

Гарячий шоколад зі збитими вершками

Щоб гарячий шоколад був на смак, як імбирний пряник, додайте під час приготування один шматок імбиру, 10 бутонів гвоздики і дві палички кориці.

Порошок чилі

Якщо ви хочете отримати дійсно пряний напій, приготуйте порцію гарячого мексиканського шоколаду. Для цього потрібно додати трохи меленої кориці і щіпку порошку чилі.

Вишня

Щоб напій мав смак вишні, потрібно кілька столових ложок вишневого соку з сорту мараскіно.

Алкоголь

У гарячий шоколад можна додати алкоголь

Є багато видів алкоголю, які добре поєднуються з гарячим шоколадом. Деякі варіанти включають бренді, калуа, м'ятний шнапс, малиновий лікер, текілу, амарето, бейліс і навіть червоне вино.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що інженер Tesla створив геометричні шоколадні чіпси. Сьогодні.Lifestyle також повідомляли, який секретний інгредієнт зробить брауні смачніше.