Брауні з нутелою – найпростіший шоколадний десерт, який тільки можна собі уявити. Випікайте його трохи довше, якщо хочете отримати легкий трюфельний пиріг зі смаком лісового горіха.
Брауні з нутелою в духовці


Час приготування:
- 30 хвилин
Калорійність:
- 238 ккал на порцію
Інгредієнти:
- 400 г банка нутели або іншої шоколадно-горіхової пасти
- 3 середніх яйця, злегка збитих
- 115 г борошна

Спосіб приготування:
- Розігрійте духовку до 180 ºC і застеліть квадратну форму для випічки зі стороною 20,5 см пергаментом.
- Викладіть нутелу в миску. Додайте яйця і перемішайте за допомогою дерев'яної ложки. Суміш повинна стати однорідною і блискучою.
- Вмішайте борошно, потім викладіть у форму і розрівняйте. Випікайте 15-18 хвилин. Тісто має "схопитися" і злегка пружинити при натисканні.
- Перед тим, як нарізати і подавати на стіл, повністю охолодіть брауні в формі.
- Зберігайте в герметичному контейнері при кімнатній температурі до 3 днів.
На замітку
- Додайте в тісто жменю подрібнених горіхів: підійдуть пекан, волоські горіхи або солоний арахіс;
- Можна використовувати шматочки молочного або білого шоколаду або дрібні цукерки;
- У тісто можна акуратно вмішати жменю малини.
Дивіться відео, як приготувати брауні з буряком:
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом брауні з малиною, а також писали, як зробити брауні смачніше.