Зимова гранола з горіхами і сухофруктами

26 листопада 2018, 08:49
Рецепт смачного і корисного сніданку від Даші Малахової

Домашня гранола. Фото: Rawpixel.com/Freepik

У магазинній гранолі занадто багато цукру і жиру. Пропонуємо вам корисний домашній варіант від Даші Малахової – з медом, спеціями, горіхами і сухофруктами.

Гранола з горіхами і сухофруктами

Реклама

Інгредієнти:

  • 50 г мигдалю
  • 50 г волоських горіхів
  • 50 г кеш'ю
  • Мелена кориця
  • Сушена журавлина
  • 100 г вівсяних пластівців
  • Насіння льону
  • Кунжут
  • Цедра апельсина
  • 3 ст. ложки рослинної олії
  • 3-4 ст. ложки рідкого меду
  • Йогурт для подачі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

Реклама
  1. Змішайте горіхи, насіння і вівсяні пластівці. Додайте корицю, цедру, журавлину і перемішайте. Заправте рослинною олією і медом.
  2. Ретельно перемішайте і перекладіть на деко. Запечіть в мікрохвильовій печі протягом 5-7 хвилин або в духовці, прогрівши до хрусткого стану.
  3. Трохи остудіть гранолу і подавайте з натуральним йогуртом.

Порада: Зберігати гранолу, що залишилася, найкраще в банці, яка щільно закривається.

Нагадаємо, раніше ми писали, скільки фруктів і ягід можна з'їсти на 100 калорій. Сайт "Сегодня" також ділився рецептом корисного сніданку від Аніти Луценко.

Дивіться відео і дізнайтеся, який сніданок небезпечний для здоров'я:

Реклама