Гомілки індички в духовці
Побалуйте себе ніжним і ароматним м'ясом індички з рум'яною скоринкою. У нашому рецепті гомілка індички запікається в духовці з часником, розмарином і вершками.
Дивіться відео, як приготувати млинці з індичкою:
Таку страву можна приготувати як на звичайну сімейну вечерю, так і подати на святковий стіл.
Читайте також:
Гомілки індички в духовці
Час приготування:
- 2 години
Калорійність:
- 142 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 3 гомілки індички
- 3 зубчики часнику, тонко нарізаних
- 9 ст.л. жирних вершків
- Сіль, перець – за смаком
- Розмарин – кілька гілочок
Спосіб приготування:
- Розігрійте духовку до 220 ° С.
- Гомілки індички помийте, обсушіть. Нашпигуйте кожну гомілку часником. Натріть сіллю і перцем.
- Складіть гомілки в качатницю. Змастіть вершками ту частину гомілок, яка спрямована вгору. Поставте в духовку і почекайте, поки гомілки підрум'яняться (близько 15 хвилин).
- Перевернути на іншу сторону. Змастити вершками, підрум'янити.
- Потім покласти в гусятницю розмарин, закрити кришкою, зменшити вогонь до 180 ºС і готувати ще близько години.
- Готову страву вийняти з духовки і дати їй відпочити 15 хвилин.
Як подавати гомілки індички
На гарнір чудово підійде запечена картопля . До запеченим гомілок також можна подати томатний або гірчичний соус.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом філе індички з ананасами .