Запечена гомілка індички з розмарином і часником: рецепт дня

29 січня 2020, 10:05
Готуємо гомілки індички в духовці

Гомілки індички в духовці

Побалуйте себе ніжним і ароматним м'ясом індички з рум'яною скоринкою. У нашому рецепті гомілка індички запікається в духовці з часником, розмарином і вершками.

Дивіться відео, як приготувати млинці з індичкою:

Реклама

Таку страву можна приготувати як на звичайну сімейну вечерю, так і подати на святковий стіл.

Читайте також:

Реклама

Гомілки індички в духовці

Час приготування:

  • 2 години

Калорійність:

Реклама
  • 142 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 3 гомілки індички
  • 3 зубчики часнику, тонко нарізаних
  • 9 ст.л. жирних вершків
  • Сіль, перець – за смаком
  • Розмарин – кілька гілочок

Спосіб приготування:

  1. Розігрійте духовку до 220 ° С.
  2. Гомілки індички помийте, обсушіть. Нашпигуйте кожну гомілку часником. Натріть сіллю і перцем.
  3. Складіть гомілки в качатницю. Змастіть вершками ту частину гомілок, яка спрямована вгору. Поставте в духовку і почекайте, поки гомілки підрум'яняться (близько 15 хвилин).
  4. Перевернути на іншу сторону. Змастити вершками, підрум'янити.
  5. Потім покласти в гусятницю розмарин, закрити кришкою, зменшити вогонь до 180 ºС і готувати ще близько години.
  6. Готову страву вийняти з духовки і дати їй відпочити 15 хвилин.

Як подавати гомілки індички

На гарнір чудово підійде запечена картопля . До запеченим гомілок також можна подати томатний або гірчичний соус.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом філе індички з ананасами .