Головна Сьогодні

Філе індички з ананасами і грибами: рецепт дня

Рецепт апетитної гарячої страви з індички

Ця страва – не що інше, як варіація на тему м'яса по-французьки . Відбите філе індички запікається в духовці разом з грибами, цибулею, ананасами і твердим сиром.

Дивіться відео, як приготувати млинці з індичкою:

Таку страву можна приготувати як на звичайну сімейну вечерю, так і подати на святковий стіл.

Індичка в духовці з ананасами, сиром і грибами

Час приготування:

  • 45 хвилин

Калорійність:

  • 177 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 500 г індички
  • 250 г ананаса
  • 100 г твердого сиру
  • 100 г печериць
  • 1 цибулина
  • 1 ст. л. рослинного масла
  • Сіль
  • Перець
  • Спеції

Спосіб приготування:

  1. Грудку індички нарізати порційними шматочками 3-4 см завтовшки. Кожен добре відбити кухонним молотком, посолити, поперчити і натерти спеціями за смаком.
  2. Печериці нарізати тонкими пластинами. Цибулю почистити і нарізати кільцями. Сир натерти на середній тертці. Ананаси нарізати кільцями.
  3. Шматочки філе перекласти на змащене маслом деко або пергаментний папір. Зверху на м'ясо викласти гриби, потім цибулю і кружечки ананаса.
  4. Рясно посипати все тертим сиром і відправити запікатися на 25 хвилин при 180 ° С.

Корисна порада

Замість філе індички ви можете взяти курку або свинину.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати м'ясо по-французьки з індички з помідорами і сиром. "Сьогодні" також писали, як зробити рулет з індички з чорносливом .

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти