Ця страва – не що інше, як варіація на тему м'яса по-французьки . Відбите філе індички запікається в духовці разом з грибами, цибулею, ананасами і твердим сиром.
Дивіться відео, як приготувати млинці з індичкою:
Таку страву можна приготувати як на звичайну сімейну вечерю, так і подати на святковий стіл.
Індичка в духовці з ананасами, сиром і грибами
Час приготування:
- 45 хвилин
Калорійність:
- 177 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 500 г індички
- 250 г ананаса
- 100 г твердого сиру
- 100 г печериць
- 1 цибулина
- 1 ст. л. рослинного масла
- Сіль
- Перець
- Спеції
Спосіб приготування:
- Грудку індички нарізати порційними шматочками 3-4 см завтовшки. Кожен добре відбити кухонним молотком, посолити, поперчити і натерти спеціями за смаком.
- Печериці нарізати тонкими пластинами. Цибулю почистити і нарізати кільцями. Сир натерти на середній тертці. Ананаси нарізати кільцями.
- Шматочки філе перекласти на змащене маслом деко або пергаментний папір. Зверху на м'ясо викласти гриби, потім цибулю і кружечки ананаса.
- Рясно посипати все тертим сиром і відправити запікатися на 25 хвилин при 180 ° С.
Корисна порада
Замість філе індички ви можете взяти курку або свинину.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати м'ясо по-французьки з індички з помідорами і сиром. "Сьогодні" також писали, як зробити рулет з індички з чорносливом .