Закусочні трикутники: покроковий рецепт від Григорія Германа

30 квітня 2020, 12:25
Рецепт апетитної гарячої закуски

Вафельні трикутники / Фото: Скріншот із відео

Закусочні трикутники з курячим фаршем і зеленню можна подавати на сніданок, обід або вечерю. Це дуже проста і дуже ситна страва.

Покроковий процес з відео від Григорія Германа, ведучого програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", дивіться нижче.

Реклама

Вафельні трикутники з фаршем

Вафельні трикутники / Фото: Скріншот із відео

Час приготування:

Реклама
  • 30 хвилин

Складові:

  • 1 упаковка вафельних коржів
  • 300 г курячого фаршу
  • 100 мл соєвого соусу
  • 5 яєць
  • Зелень
  • Паприка
  • Мускатний горіх
  • Суміш перців
  • Сіль

Читайте також:

Спосіб приготування:

Реклама
  1. Змішайте в мисці фарш, соєвий соус, паприку, мускатний горіх і перець. Додайте нарізану зелень.
  2. Збийте яйця в мисці.
  3. Візьміть корж, намажте його фаршем. Злегка змочіть руки у воді і примніть. Накрийте другим коржем. Розріжте на трикутники.
  4. Умочуючи вафельні трикутники у збите яйце, обсмажте в олії з двох сторін.

Як подавати трикутники

Подавайте закуску гарячою разом із зеленню і будь-якими соусами на свій смак.

Нагадаємо, раніше Григорій Герман ділився рецептом цибулевого хліба. Ведучий також показав, як приготувати фаршировану пекінську капусту.