Навіщо додавати рослинну олію в морквяний сік

17 лютого 2019, 07:00
Морквяний фреш має свої особливості прийому

Морквяний сік подобається далеко не всім, як і бажання Левів всіх вчити

Свіжовичавлений морквяний сік багатий на вітамін А і вітамін Е. Обидва вони жиророзчинні. Це означає, що вони не можуть засвоїтися без додаткових жирів.

Які види рослинної олії можна використовувати?

Ви можете використовувати вашу улюблену рослинну олію: оливкову, рапсову, соняшникову, кокосову, гарбузову, виноградну, пальмову, соєву, кукурудзяну або будь-яку іншу.

Просто додайте 1 чайну ложку олії в склянку свіжовичавленого соку і допоможіть вітамінам засвоїтися.

Читайте також:

Реклама

Чи є інші джерела жиру, які можна вживати з морквяним соком?

Так! Ви можете з'їсти жменю горіхів разом з соком або додати до нього трохи молока або вершків.

Крім того, ви можете пропустити шматочок авокадо через соковижималку разом з морквою. Цей фрукт відрізняється таким же високим вмістом мононенасичених жирів, як оливкова олія.

Чи є інші жиророзчинні вітаміни?

Жиророзчинні вітаміни це:

  • вітамін A
  • вітамін E
  • вітамін D
  • вітамін K

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати дієтичний морквяний суп з апельсинами. Сайт "Сегодня" також ділився рецептом корисного салату з морквою і насінням.

Дивіться відео, чому фреші з цукрової тростини набирають популярність в Україні: