Яєчний рулет з грибами – ідеальний варіант для ситного сніданку

12 червня 2021, 07:11
З яєць можна приготувати не тільки омлет, а ще яєчний рулет. Як начинку можна брати овочі або м'ясо, такий рулет може бути солодким з ягодами. Спробуйте для початку печериці

Яєчний рулет з грибами

Якщо не хочеться просто яєчні й навіть найповітряніших яєць Орсіні, можна приготувати яйця в іншому виконанні – перетворити їх на основу для рулету. Якщо хочеться начинку овочеву, візьміть болгарський перець і моркву, якщо є бажання з'їсти солодкий рулет, то начинка може бути ягідною. Цей рецепт для тих, хто любить вдале поєднання – яйця і гриби.

Як приготувати яєчний рулет з грибами

Реклама

Інгредієнти

  • 5 штук. – курячих яєць
  • 200 г – печериці
  • Сушений часник, перець, сіль і зелень – за смаком

Спосіб приготування

  1. Дрібно нарізати гриби і обсмажити на невеликій кількості олії, додати сіль і спеції за смаком. Перекласти в окрему миску.
  2. У глибоку миску вбити яйця, додати сіль, спеції і дрібно нарізану зелень. Ретельно перемішати.
  3. У розігріту сковороду, попередньо змащену олією, влити третю частину яєчної суміші (щоб поверхня сковороди була повністю покрита).
  4. Через 1-2 хвилини по центру викласти гриби і коли яєчна суміш легко відходитиме від сковороди, за допомогою лопатки скрутити рулет (прямо в сковороді).
  5. Відсунути рулет на край сковороди і по центру влити третю частину яєчної суміші. Потім повторно скрутити рулет. І так, доки яєчна суміш не закінчиться.
  6. Подавати зі сметаною.

Які млинці смажать дітям вранці в Нідерландах, як люблять їсти оселедець і що нідерландці думають про українську їжу – про це розповів дипломат Людовик Смоор. Невимушене спілкування про цікаве відбулося в нашому новому кулінарному шоу "З'ЇЖ ЦЕ".

Реклама

Тут знайдете 3 рецепти гарячих бутербродів на сніданок.