Взбите молоко з полуницею
Нещодавно соцмережі підкорив південнокорейська дальгона-кава - холодний молочний напій з густою, пишною і солодкою кавовою пінкою. Але якщо якщо ви не любите каву або хочете спробувати щось нове, приготуйте збите полуничне молоко.
Збите полуничне молоко
Взбите молоко з полуницею
Час приготування:
- 5 хвилин
Калорійність:
- 82 ккал на 100 г
Складові:
- 4 ст.л. вершків для збивання
- 2 ст.л. полуничного порошку або сиропу
- Молоко – за смаком
- Лід – за смаком
Читайте також:
Спосіб приготування:
- Змішайте вершки і полуничний порошок або сироп. Збийте вручну або міксером.
- Коли суміш стане пишною і густою, наповніть стакан льодом і молоком, а потім викладіть зверху кілька щедрих ложок полуничних вершків.
- Прикрасьте свіжою ягодою полуниці, вставте трубочку і подавайте.
Що таке полуничний порошок
Порошок полуниці – це продукт, виготовлений з натуральних сублімованих ягід.
Дивіться відео, як приготувати полуничне вино:
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати латте без кавової машини . Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом фруктового коктейлю з бананів і полуниці .