Збите полуничне молоко: рецепт нового трендового напою

27 квітня 2020, 12:19
Цей коктейль простіше, ніж дальгона-кава

Взбите молоко з полуницею

Нещодавно соцмережі підкорив південнокорейська дальгона-кава - холодний молочний напій з густою, пишною і солодкою кавовою пінкою. Але якщо якщо ви не любите каву або хочете спробувати щось нове, приготуйте збите полуничне молоко.

Збите полуничне молоко

Реклама

Взбите молоко з полуницею

Час приготування:

  • 5 хвилин

Калорійність:

Реклама
  • 82 ккал на 100 г

Складові:

  • 4 ст.л. вершків для збивання
  • 2 ст.л. полуничного порошку або сиропу
  • Молоко – за смаком
  • Лід – за смаком

Читайте також:

Спосіб приготування:

Реклама
  1. Змішайте вершки і полуничний порошок або сироп. Збийте вручну або міксером.
  2. Коли суміш стане пишною і густою, наповніть стакан льодом і молоком, а потім викладіть зверху кілька щедрих ложок полуничних вершків.
  3. Прикрасьте свіжою ягодою полуниці, вставте трубочку і подавайте.

Що таке полуничний порошок

Порошок полуниці – це продукт, виготовлений з натуральних сублімованих ягід.

Дивіться відео, як приготувати полуничне вино:

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати латте без кавової машини . Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом фруктового коктейлю з бананів і полуниці .