Вчені назвали продукти, які допомагають захиститися від раку

27 липня 2015, 05:29
Боротися з виникненням онкологічних захворювань допомагає холін

Вчені виявили, що речовина, яка міститься в яйцях, допомагає подолати онкологічні захворювання.

У ході досліджень, проведених у США, з'ясувалося, що отримуючи не менше 455 мг холіну на добу, жінка на 24% знижує для себе ризик утворення недоброякісної пухлини молочної залози. Холін необхідний для профілактики раку молочної залози і нормального функціонування клітин організму людини.

Реклама

В одному яйці міститься приблизно 125,5 мг цієї речовини, так що якщо ви серйозно вирішили зайнятися профілактикою раку молочної залози, регулярно поповнюючи запаси холіну, доведеться з'їдати по три яйця в день або отримувати його з інших джерел.

У 100 г яловичої печінки міститься 355 мг холіну, зародків пшениці – 152 мг у 100 г тріски – 83 мг, курки – 70 мг, лосося – 65 мг.

Зверніть увагу, що медицина використовує холін не тільки для профілактики раку, але і для попередження виникнення хвороби Альцгеймера, поліпшення пам'яті і лікування атеросклерозу.