Гарбузовий крем-суп із томатами: дієтичний рецепт від Світлани Фус

20 листопада 2018, 16:43
Експерт з харчування розповіла, як приготувати обід без зайвих калорій

Гарбузовий суп із помідорами та йогуртом Фото: depositphotos.com

"Ділюся з вами рецептом одного дуже смачного і корисного тгарбузового супу з помідорами, який наповнить ваш організм потрібними вітамінами і як можна краще зігріє в прохолодний осінній період", – написала Світлана Фус у своєму Instagram.

Гарбузовий крем-суп із томатами

Реклама

Складові:

  • Невеликий гарбуз – 1 шт.
  • Середній помідор – 1 шт.
  • Часник – 1 зубчик
  • Йогурт – за смаком
  • Сіль, перець – за смаком
  • Перець чилі – щіпка

Рецепт приготування:

  1. Гарбуз розрізати навпіл, очистити, видалити насіння і нарізати невеликими кубиками. Помістити гарбуз в каструлю і залити водою.
  2. Нарізати помідори, попередньо забравши з них насіння, і додати їх у каструлю. Потім очистити і нарізати дрібними частинами часник і також додати в суп.
  3. Довести суп до кипіння і варити на середньому вогні 15-20 хвилин. Посолити і поперчити.
  4. Подрібнити суп у блендері до однорідної маси.
  5. Розлити по тарілках, додати трохи йогурту і дрібку гострого перцю. Смачного!

Нагадаємо, раніше вчені заявили, що гарбуз захищає від гіпертонії і допомагає захистити печінку. А дієтологи розповіли, кому не можна вживати гарбуз.

Реклама

Дивіться відео про найдорожчі супи світу: