Головна Сьогодні

Кращий рецепт гарбузового супу з беконом та помідорами

Ідеальний суп-пюре з гарбуза від Ніки Білоцерківської, відомого блогера і автора кулінарних книг

Цей ароматний гарбузовий суп буде готовий вже через півгодини. Просто обсмажте нарізані овочі і бекон, додайте шматочки гарбуза, тушкуйте і перебийте блендером. Подавати суп можна з гарбузовим насінням або грінками.

Гарбузовий суп-пюре з беконом

Складові:

  • 1 цибулина
  • 3 зубчики часнику
  • 1 помідор
  • 2 стебла селери
  • 2 кг гарбуза
  • кілька смужок бекону
  • сіль
  • свіжий гострий червоний перець
  • чорний мелений перець
  • петрушка
  • оливкова олія

Рецепт приготування:

  1. Ріжемо селеру, цибулю і трохи гострого перцю без насіння. Бекон нарізаємо кубиками.
  2. Вичавлюємо часник, обсмажуємо його разом з беконом і овочами в каструлі на оливковій олії. Додаємо гарбуз без шкірки та насіння і порізаний кубиками помідор (теж без насіння і шкірки).
  3. Додаємо трохи окропу або овочевого бульйону (кілька склянок) і тушкуємо на невеликому вогні близько 20 хвилин.
  4. Збиваємо блендером в пюре, солимо і перчимо до смаку. Доводимо до кипіння і даємо постояти близько 10 хвилин.
  5. Переливаємо суп-пюре в тарілку, посипаємо зеленню і злегка обсмаженими гарбузовим насінням або грінками з білого хліба.

Нагадаємо, раніше вчені заявили, що гарбуз захищає від гіпертонії і допомагає захистити печінку. А дієтологи розповіли, кому не можна вживати гарбуз.

Дивіться відео про найдорожчих супах світу:

Всі подробиці в спецтемі Осіннє меню

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти