Теплий салат з буряком, горошком і курячими грудками

26 листопада 2019, 17:50
Рецепт смачного і корисного осіннього салату

Салат з буряка з куркою и горошком

Теплі салати – це не тільки дуже смачно, але і корисно. Ми радимо приготувати ситний осінній салат з буряка , Відвареної курячої грудки і горошку. Він заправляється сумішшю рослинного масла і оцту.

Дивіться відео, як зробити салат з редису і плавленого сиру:

Реклама

Читайте також:

Теплий салат з буряком, горошком і курячими грудками

Реклама

Час приготування:

  • 1 годину

Калорійність:

  • 144 ккал

Інгредієнти:

Реклама
  • 1 куряча грудка
  • 1 великий буряк
  • 1 банка консервованого зеленого горошку
  • 1 пучок листя салату
  • 2 гілочки петрушки або кропу
  • 2 ст. л. яблучного оцту
  • 2 ст. л. рослинної олії

Спосіб приготування:

  1. Курячі грудки відварити в підсоленій воді до готовності і нарізати кубиками.
  2. Окремо зварити буряк, почистити і також нарізати кубиками.
  3. З горошку злити зайву рідину. Листя салату порвати. Петрушку дрібно порубати.
  4. У салатник змішати м'ясо, буряк, горошок, листя салату і петрушку.
  5. Заправити оцтом і рослинним маслом. Посолити, поперчити і перемішати.
  6. Подавати салат теплим.

Як зварити буряк для салату швидко

Буряк помити, скласти в каструлю з водою і дати їй покипіти 30 хвилин. Потім рідину злити і поставити буряк під струмінь дуже холодної води на 10-15 хвилин. Температурний перепад доведе буряк до готовності. Всього процес займе близько 40-50 хвилин. Крім того, чистити буряк, зварений таким чином, набагато простіше.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати буряк по-корейськи . "Сьогодні" також ділилися рецептом шведського салата з буряком.