Теплий салат з овочів з фетою та базиліком

19 червня 2018, 16:05
Щоб зробити салат кориснішим, ви можете приготувати баклажани і кабачки на грилі

Салат з овочів. Фото: pixabay.com

Рецептів теплих салатів дуже багато. Один з найпопулярніших – картопляний, але це блюдо можна готувати з абсолютно різних інгредієнтів. Сьогодні ми розповімо, як зробити теплий салат з баклажанів, кабачків, томатів і фети.

Салат з літніх овочів з фетою

Реклама

Складові:

  • 200 г кабачків або цукіні
  • 200 г баклажанів
  • 200 г болгарського перцю
  • 200 г помідорів черрі
  • 100 г фети
  • 100 мл оливкової олії
  • сіль, перець за смаком
  • італійські трави
  • зелений базилік
  1. Кабачки і баклажани помити, нарізати тонкими кружечками. Посипати сіллю і дати постояти 10-15 хвилин. Потім промити під проточною водою і обсушити.
  2. Болгарський перець очистити від серцевини і насіння, нарізати смужками.
  3. Партіями обсмажити кабачки, баклажани і перець на сковороді з оливковою олією. Викласти на паперовий рушник, щоб вбрався зайвий жир.
  4. Перекласти теплі овочі на тарілку і посипати спеціями.
  5. Зверху розподілити нарізаний кубиками сир і томати черрі. Полити оливковою олією.
  6. Прикрасити салат листочками базиліку і відразу ж подавати.

Напомним, ранее мы делились секретами приготування теплих салатів від Джеймі Олівера. Мы также писали, как приготовить яяєчний салат з редискоюом. Кроме этого, сайт "Сегодня" рассказывал, кяк приготувати салат з яєць з анчоусами и.

Дивіться відео, як приготувати корисну заправку для салату:

Реклама