Свинина в азіатському стилі: рецепт дня

21 грудня 2019, 10:14
Рецепт смаженої свинини з перцем і соєвим соусом

Свинина з соєвим соусом

Свинина по-азійському з перцем чилі, часником і соєвим соусом – швидке і дуже смачна страва. Ідеально, якщо ви приготуєте його в сковороді вок – круглому глибокому китайському посуді з опуклим дном.

Дивіться відео, як приготувати коропа по-азійському:

Реклама

Читайте також:

Свинина по-азійському

Реклама

Час приготування

  • 45 хвилин

Калорійність:

  • 303 ккал на 100 г

Інгредієнти:

Реклама
  • 300 г свинини
  • 5-6 пір'я шніт-цибулі
  • 1/2 цибулини
  • 2 перцю чилі
  • 2 зубчики часнику
  • 1 ст. л. тертого імбиру
  • Сіль перець

Для маринаду:

  • 1 ч. л. цукру
  • 1 ч. л. кукурудзяного крохмалю
  • 1 ст. л. соєвого соусу
  • 1 ст. л. кунжутного масла
  • 1 ст. л. рисового вина

Спосіб приготування:

  1. Свинину нарізати шматочками. Ріпчасту цибулю і шніт-цибуля дрібно порубати. Перець нарізати тонкими кружечками. Часник розчавити пресом.
  2. З'єднати всі інгредієнти для маринаду і добре перемішати. Замаринувати свинину і залишити на 20 хвилин.
  3. У сковороді нагріти масло і смажити м'ясо, поки воно не побіліє.
  4. Додати перець чилі і продовжувати смажити на середньому вогні до м'якості.
  5. Потім додати імбир, цибулю і часник. Посолити, поперчити і, помішуючи, тримати на вогні ще 3-4 хвилини.

Як подавати свинину

Викласти м'ясо в мисочку, посипати кунжутом і нарізаною зеленою цибулею. Подавати разом з відвареним рисом .

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати свинячий шашлик в маринаді з ківі .