Свинина з грибами і сиром в духовці: рецепт дня

11 січня 2020, 11:43
Готуємо апетитний м'ясний рулет з начинкою

Рулет зі свинини з грибами і сиром

М'ясний рулет – безпрограшна святкова закуска . Гриби і сир ідеально підходять в якості начинки до цієї страви.

Дивіться відео, як приготувати пряну свинину з грибами:

Реклама

Рулет потрібно укладати на матову поверхню фольги і загортати так, щоб зверху була дзеркальна сторона. Незадовго до готовності фольгу слід зняти, щоб м'ясо підрум'янилося.

Читайте також:

Реклама

Свинячий рулет з грибами і сиром

Час приготування:

  • 2 години

Калорійність:

Реклама
  • 242 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 1 кг свинячої шиї або корейки без кістки
  • 250 г грибів
  • 100 г твердого сиру
  • 1 цибулина
  • 1 зубчик часнику
  • Сіль перець
  • Олія
  • Вершкове масло

Спосіб приготування:

  1. Зробити уздовж всього шматка м'яса глибокий надріз до половини товщини шматка. Потім зробити надрізи праворуч і ліворуч, також не розрізаючи шматок, а залишаючи стінки товщиною 7-8 мм. Розгорнути шар м'яса, відбити і натерти сіллю, перцем і пропущеним через прес часником.
  2. Гриби розрізати на четвертинки і пасерувати до золотистого кольору. Цибулю дрібно нарізати і обсмажити. Перемішати з грибами, посолити і поперчити.
  3. На шар м'яса викласти доріжкою, чергуючи, гриби і нарізану кубиками сир. Згорнути рулет і перев'язати його ниткою або скріпити зубочистками.
  4. Обсмажити рулет з усіх боків на сильному вогні, перекласти на змащений вершковим маслом деко. Запікати 1.5 години при температурі 180 ° С.
  5. Коли рулет добре підрум'яниться, накрити його фольгою і довести до повної готовності.

Як подавати рулет

М'ясний рулет можна їсти як холодним, так і гарячим. Подавайте його разом зі свіжими овочами і будь-якими соусами на ваш вибір.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом буженини з розмарином . "Сьогодні" також писали, як зробити класичну буженину зі свинячої шиї .