Солодкий пиріг в хлібопічці: рецепт морквяного кексу з родзинками і горіхами

12 травня 2020, 16:05
Готуємо смачний домашній кекс в хлібопічці

Морквяний кекс в хлібопічці

У хлібопічці можна готувати не тільки хліб і тісто для піци, а й солодкі пироги і кекси. Вам потрібно буде замісити тісто, викласти його в відерце хлібопічки, застелене пергаментним папером, вибрати відповідну програму і пекти до звукового сигналу.

Морквяний кекс з родзинками і волоськими горіхами в хлібопічці

Реклама

Морквяний кекс в хлібопічці

Час приготування:

  • залежить від моделі хлібопічки

Калорійність:

Реклама
  • 313 ккал на 100 г

Складові:

  • 4 яйця
  • 1 склянка цукру
  • 1 щіпка солі
  • 100 г вершкового масла
  • 2 середніх моркви
  • Жменя родзинок
  • Жменя подрібнених волоських горіхів
  • 450 г борошна
  • 1/2 ч.л. соди

Читайте також:

Спосіб приготування:

Реклама
  1. Вершкове масло розтопити в мікрохвильовці, залишити охолоджуватися.
  2. Моркву вимити, очистити, натерти на крупній тертці.
  3. Збити до дворазового збільшення обсягу яйця з цукром і сіллю.
  4. Вилити збиті яйця в форму для хлібопічки.
  5. Додати розтоплене вершкове масло, моркву, промиті родзинки і подрібнені горіхи.
  6. Всипати борошно і соду.
  7. Включити відповідний режим випічки, наприклад, "Кекс". Випікати до кінця програми.

Корисна порада

Готовий кекс можна покрити сметанним кремом або кремом з вершкового сиру.

Дивіться відео, як приготувати морквяний пиріг з апельсинами:

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати солодкі кекси в хлібопічці. Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом дріжджового хліба в хлібопічці.