З ікрою та сиром: рецепти млинців на Масляну від Наталії Бережної

28 лютого 2020, 08:47
Готуємо тонкі млинці з різними начинками

Наталя Бережна / Фото: прес-служба

Масляна в 2020 році триватиме з 24 лютого по 1 березня. У цей період необхідно відмовитися від м'яса, але зате можна налягати на рибу, яйця і молочні продукти: вершкове масло, сир, сметану, молоко. А головною стравою на Масницю є млинці.

Читайте також:

Реклама

Актриса серіалу "Реальна містика" на телеканалі "Україна" Наталія Бережна поділилася рецептом улюблених млинчиків. Він дістався їй від мами, а мамі – від бабусі. Покроковий процес приготування з відео дивіться нижче.

Млинці від Наталії Бережної

Реклама

Час приготування:

  • 30 хвилин

Інгредієнти:

  • 4 яйця
  • 200 г борошна
  • 100 г цукру
  • 200 мл молока
  • 2 г соди
  • 1 ст.л. олії
  • Шматочок сала

Для начинки:

Реклама
  • 200 г ікри
  • 400 г сиркової маси

Спосіб приготування:

  1. Збийте яйця, додайте цукор.
  2. Всипте борошно, перемішайте. Потім влийте молоко та олію.
  3. Змастіть сковороду салом і приготуйте тонкі млинці.
  4. Наповніть млинці начинкою. Млинці з ікрою скрутіть трикутниками, а сирні – рулетиками.

Корисна порада

Ви можете використовувати готову сиркову масу, а можете розім'яти сиром з цукром і сметаною.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом млинців на Масляну з ікрою від Григорія Германа.