Рецепт яблучної шарлотки від Лілії Ребрик

5 жовтня 2018, 12:29
Цей пиріг складається всього лише з чотирьох інгредієнтів

Телеведуча Лілія Ребрик. Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Ведуча програми "Ранок з Україною" на каналі "Україна" Лілія Ребрик поділилася рецептом смачного і простого в приготуванні пирога з яблуками. Вам знадобляться найдоступніші продукти – борошно, яйця, цукор і яблука.

Яблучний пиріг від Лілії Ребрик

Реклама

Інгредієнти:

  • Цукор – 1 стакан
  • Борошно – 1 склянка
  • Яйця – 4 штуки
  • Яблука – 2-3 штуки

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

Реклама
  1. Відокремити яєчні жовтки від білків.
  2. Чотири білки збити зі склянкою цукру.
  3. До утвореної маси додати чотири жовтки і склянку борошна.
  4. Яблука подрібнити, попередньо знявши з них шкірку.
  5. Нарізані яблука залити тістом. Вилити на деко і випікати 45 хвилин при температурі 180 градусів.

Нагадаємо, раніше ми писали, як швидко розм'якшити вершкове масло для випічки. Сайт "Сегодня" також ділився рецептом голландського яблучного кексу. Крім цього, ми розповідали, як приготувати яблучний пиріг з хрусткою коричною крихтою.

Дивіться відео, як приготувати німецький яблучний панкейк: