Рецепт смачного обіду від Григорія Германа: тальятелле з ковбасками і квасолею

5 листопада 2018, 12:02
Готуємо італійську пасту за фірмовим рецептом телеведучого

Рецепт пасти від Григорія Германа Фото: facebook.com/germancooks

Якщо ви шукаєте рецепт ситного, смачного і не дуже складного в приготуванні обіду, візьміть на замітку пасту з ковбасками, квасолею і томатним соусом від ведучого телеканалу "Україна" Григорія Германа.

Тальятелле з ковбасками

Реклама

Складові:

  • Тальятелле – 100 г
  • Томатна паста – 50 г
  • Цибуля – 1 середня
  • Часник – 4 зубчики
  • Оливкова олія – 20 мл
  • Біле вино – 50 мл
  • Ковбаски білі – 2 шт. (160 г)
  • Ковбаски копчені – 200 г
  • Квасоля в томатному соусі – 1 банка (400 г)
  • Тертий сир пармезан – 50 г
  • Базилік – кілька гілочок

Рецепт приготування:

  1. Закип'ятіть воду, додайте пасту і варіть на хвилину менше, ніж зазначено на упаковці. Відкиньте на друшляк, частина води збережіть.
  2. На сковороді з маслом підрум'яньте два зубчики часнику, викиньте.
  3. На часниковому маслі обсмажте подрібнену цибулю.
  4. Ковбаски наріжте і відправте до цибулі на дві хвилини. Вони повинні обсмажитися до невеликої скоринки.
  5. Додайте квасолю і тушкуйте 3 хвилини. Влийте вино і томатну пасту.
  6. Потім додайте тальятелле і перемішайте. Якщо соус густий, додайте воду, в якій варилася паста. Прогрійте протягом хвилини.
  7. Посипте тальятелле пармезаном і подавайте.

Нагадаємо, раніше Григорій Герман ділився рецептами карпатської грибної юшки та солодкої шоколадної ковбаски.

Реклама

Дивіться відео, як приготувати курку по-китайськи від Григорія Германа: