Рецепт смачного гарячого сендвіча з брі, журавлиною і яблуком

5 жовтня 2020, 18:58
Такий сендвіч – відмінна ідея для осіннього сніданку або перекусу

Водолії люблять усе вишукане, сендвіч з брі вони оцінять

Гарячий сендвіч з яблуком, журавлинним соусом і сиром брі – це ідеальна осіння страва. Він набагато смачніше, ніж звичний смажений сир.

Солодкість яблука і терпкість журавлини в рецепті пом'якшуються ніжністю сиру. Але що найкраще? Хліб змащується білим вином. Ви можете легко пропустити цей крок, якщо хочете безалкогольну версію, але це приємний штрих, який варто додати.

Реклама

Осінній сендвіч з брі, яблуком і журавлиною

Фото: popsugar.com

Час приготування:

  • 30 хвилин

Калорійність:

Реклама
  • 388 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 4 міцних скибочки хліба на заквасці (не використовуйте м'який хліб)
  • 2 столові ложки вершкового масла
  • 1/3 склянки Совіньон Блан
  • 225 охолодженого брі (без скоринки), нарізаного тонкими скибочками
  • 1 середнє яблуко Хоней Крисп, нарізане тонкими скибочками
  • 1/2 склянки журавлинного соусу з цілими ягодами

Читайте також:

Спосіб приготування:

Реклама
  1. Змастіть хліб вершковим маслом з одного боку, а іншу сторону змастіть Совіньон Блан.
  2. Нагрійте велику сковороду на середньому або сильному вогні. Викладіть на сковороду дві скибочки хліба (вершковим маслом вниз).
  3. Зверху на кожну скибочку покладіть брі, нарізане яблуко і журавлинний соус. Викладіть інші скибочки хліба зверху маслом вгору. Накрийте сковороду кришкою.
  4. Зменшіть вогонь до середнього і дайте бутербродів підсмажитися з одного боку до золотистого кольору. Коли сир почне плавитися, зніміть кришку зі сковороди і за допомогою лопатки переверніть бутерброди.
  5. Підсмажте іншу сторону бутерброда до рум'яної скоринки.

Як подавати сендвіч

Подавайте, запиваючи склянкою охолодженого Совіньон Блан.

Дивіться відео, як зробити коржі з сиром і зеленню:

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом грінок з фруктами від Юлії Висоцької, а також писали, як зробити яблучні грінки з корицею.