Рецепт вітамінного пісного салату від Юлії Висоцької

23 березня 2020, 17:49
Готуємо корисний салат з яблук і моркви

Салат із яблук та моркви пісний

Великий піст в 2020 році розпочався 2 березня і закінчиться перед Великоднем – 18 квітня. Протягом 48 днів православним християнам не можна вживати м'ясо, птицю, яйця і молочні продукти. Рибу можна їсти лише в деякі дні.

Читайте також:

Реклама

Щоб урізноманітнити своє пісне меню і збагатити його вітамінами, приготуйте смачний салат з моркви і яблук за рецептом Юлії Висоцької. Він заправляється сумішшю оливкового масла, бальзамічного і яблучного оцту.

Салат з яблук і моркви

Салат із яблук та моркви пісний

Реклама

Час приготування:

  • 35 хвилин

Калорійність:

  • 516 ккал на порцію

Інгредієнти:

Реклама
  • Соковиті зелені яблука – 2 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Салат – 1 пучок
  • Соняшникове насіння – 50 г
  • Горіхи волоські – 4 шт.
  • Лимон – 1/2 шт.
  • Кінза – 1 пучок
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка
  • Сіль морська – 1 щіпка

Для заправки:

  • Горіхове масло – 1 ст. л.
  • Бальзамічний оцет – 1 ч. Л.
  • Яблучний оцет – 1 ч. Л.

Спосіб приготування:

  1. Волоські горіхи злегка підсмажити на сухій сковороді або в духовці, а потім потовкти у ступці.
  2. З половинки лимона вичавити сік.
  3. Яблука і моркву натерти на крупній тертці, скропити лимонним соком.
  4. Приготувати заправку, змішавши горіхове масло, бальзамічний і яблучний оцет.
  5. Листя салату з'єднати з яблуками, морквою і волоськими горіхами.
  6. Додати сіль, перець, заправку і все перемішати.
  7. Кінзу дрібно порубати.
  8. Посипати салат насінням і кінзою.

Порада від Юлії Висоцької

Салат беріть будь – корн, руколу і навіть шпинат! Насіння підійде і гарбузове.

Дивіться відео, як пост впливає на здоров'я:

Нагадаємо, раніше ми ділилися календарем харчування у Великий піст . "Сьогодні" також писали, що приготувати на сніданок в піст .