Рецепт варення з аґрусу з волоським горіхом і апельсином

20 серпня 2020, 13:41
Готуємо смачне і оригінальне варення з аґрусу на зиму

Варення з агрусу - справа непроста, як і спілкування з Скорпіонами

Літо – пора свіжих соковитих фруктів і ягід. Зберегти частинку літнього настрою можна, приготувавши незвичайне варення з аґрусу, апельсинів і волоських горіхів. Воно приємно здивує вас своїм яскравим смаком.

Варення з аґрусу з волоським горіхом і апельсином

Реклама

Варення з агрусу – справа непроста, як і спілкування з Скорпіонами

Час приготування:

  • 30 хвилин

Калорійність:

Реклама
  • 259 ккал на 100 г

Складові:

  • 500 г аґрусу
  • 1 апельсин
  • 200 г волоського горіха
  • 500 г цукру

Читайте також:

Спосіб приготування:

Реклама
  1. Апельсин ретельно помити і зняти цедру за допомогою терки.
  2. М'якоть розрізати на шматочки. Кісточки видалити.
  3. Подрібнити волоські горіхи.
  4. Пропустити через м'ясорубку апельсин (з цедрою), промитий аґрус і горіхи.
  5. Перелити суміш у каструльку, додати цукор і варити до загустіння.
  6. Розлити по підготовлених баночках і закатати.

Корисна порада

Волоські горіхи не повинні бути гіркими, інакше смак варення погіршиться.

Дивіться відео, як приготувати варення з екзотичних продуктів:

Нагадаємо, раніше ми писали, як зварити варення з баклажанів, а також ділилися рецептом грушевого джему з лимоном.