Рецепт ситних млинців з шинкою і сиром

24 червня 2020, 10:29
Такі млинці можна подавати на сніданок або як гарячу закуску

Млинці з сиром та шинкою

Млинці з шинкою і сиром – це просто, швидко і дуже смачно. Вони виходять золотистими, з хрусткими краєчками і тягучим сирним наповненням. А копчена шинка надає страві ситність.

Такі млинці можна подавати до столу разом зі сметаною, гірчичним соусом або кетчупом.

Реклама

Млинці з шинкою і сиром

Млинці з сиром та шинкою

Час приготування:

Реклама
  • 30 хвилин

Калорійність:

  • 382 ккал на 100 г

Складові:

  • 100 г борошна
  • 2 яйця
  • 300 мл молока
  • 25 г вершкового масла
  • 1 ч.л. олії
  • Сіль

Читайте також:

Реклама

Для начинки:

  • Твердий сир
  • Копчена шинка

Дивіться відео, як зробити макаронні млинці:

Спосіб приготування:

  1. Просійте борошно в велику миску, зробіть колодязь в центрі. Розбийте туди яйця і збивайте виделкою, поступово домішуючи борошно.
  2. Помішуючи тісто, влийте молоко. Вимішуйте до тих пір, поки тісто не стане однорідним. Додайте розтоплене масло, сіль і залиште в холодильнику на 15 хвилин.
  3. Розігрійте на сковороді олію, тоді влийте стільки тіста, щоб воно вкрило дно сковороди тонким шаром. Обсмажуйте млинець по 1-2 хвилини з обох сторін до золотисто-коричневого кольору.
  4. Повторіть з рештою тіста.

Як подавати млинці

Поки млинець гарячий, покладіть його на тарілку, посипте натертим сиром (або викладіть цілу скибочку) і порізаною шинкою. Поверніть млинець, щоб сир трохи розплавився, і подавайте страву на стіл.

Нагадаємо, раніше ми писали, як зробити млинці на пиві з грибами і сиром . Сьогодні.Lifestyle також розповідали, як приготувати млинці з яблуками і сиром .