Рецепт ситного пирога з індичкою, сиром і помідорами від Юлії Висоцької

7 лютого 2020, 09:04
Готуємо несолодкий пиріг в духовці

Кіш з індичкою та сиром

Несолодкий пиріг – прекрасний варіант для обіду або вечері . Юлія Висоцька пропонує спекти ситний киш з індичкою, сиром і помідорами чері.

Дивіться відео, як приготувати кіш з брокколі:

Реклама

Коли будете формувати основу, переконайтеся, що кут біля бортика форми по товщині виходить таким же, як і весь інший корж, інакше тісто пропечеться нерівномірно.

Читайте також:

Реклама

Кіш з індичкою і сиром

Час приготування:

  • 1 година 10 хвилин

Калорійність:

Реклама
  • 736 ккал на порцію

Інгредієнти:

  • Борошно – 300 г
  • Холодне вершкове масло – 140 г
  • Крижана вода – 90 мл
  • Сіль – 1 щіпка
  • Цукор – 1 ст. л.
  • Оцет – 1 ст. л.

Для начинки:

  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Оливкова олія – 2 ст. л.
  • Часник – 1 зубчик
  • Яйця курячі – 3 шт.
  • Сіль за смаком
  • Вершки жирні – 250 мл
  • Чеддер – 200 г
  • Філе індички – 450 г
  • Перець – за смаком
  • Помідори черрі – 10 шт.

Спосіб приготування:

  1. У чашу для подрібнення всипати борошно. Нарізати кубиками холодне вершкове масло, додати до борошна.
  2. Туди ж додати 30 мл крижаної води, сіль, цукор і оцет. Все подрібнити, в процесі поступово ввести крижану воду, що залишилася.
  3. Тісто викласти в форму для випікання, швидко і рівномірно розподілити, зробити бортики.
  4. На тісто викласти пергамент, зверху заповнити форму бобами – використовуйте 1-1,5 кг. Корж випікати при 180 ° С протягом 20 хвилин, майже до готовності.
  5. Розігріти сковороду з оливковою олією. Дрібно нарізати цибулю, злегка обсмажити.
  6. Часник подрібнити, додати в цибулю, обсмажити все до золотистого кольору.
  7. У мисці збити яйця з сіллю, потім влити вершки і знову збити суміш. Всипати 150 г тертого чеддеру, все перемішати.
  8. Попередньо приготувати філе індички – можете відварити, потушкувати або запекти. Також можна використовувати вже готову продукцію. М'ясо подрібнити, додати до яєчної суміші разом з обсмаженою цибулею і часником. Посолити, поперчити і перемішати.
  9. Корж вийняти з духовки, забрати боби, викласти начинку. Прикрасити пиріг нарізаними помідорами чері, зверху посипати чеддер.
  10. Кіш поставити в духовку на 25-30 хвилин, випікати до готовності.

Порада від Юлії Висоцької

Начинка для кіша може бути будь-яка, використовуйте все, що є у вас під рукою, наприклад сьомгу або шпинат. Замість чеддеру підійде маасдам, а також голландський і пошехонський сири.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом кіша з помідорами чері і спаржею . "Сьогодні" також писали, як приготувати кіш з куркою і овочами .