Рецепт суфле з курячої печінки з овочами

31 травня 2020, 12:55
Готуємо печінкове суфле у духовці

Суфле з печінки з овочами

Суфле з печінки – це просто, швидко і смачно. Така закуска легко готується з доступних інгредієнтів, але виходить надзвичайно смачною.

Печінкове суфле з солоними огірками і овочами можна подавати як теплим, так і холодним. Це відмінний рецепт для святкової вечері.

Реклама

Суфле з курячої печінки з солоними огірками

Суфле з печінки з овочами

Час приготування:

Реклама
  • 1.5 години

Калорійність:

  • 119 ккал на 100 г

Складові:

  • 100 г вершків
  • 2 шт. моркви
  • 2 ст.л. борошна
  • 2 солоні огірки
  • 2 яйця
  • суміш перців
  • 1 цибулина
  • 800 г курячої печінки
  • сіль

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування:

  1. Добре помити печінку, потім подрібнити за допомогою блендера або м'ясорубки.
  2. Перемелену печінку вилити у велику миску.
  3. Цибулину почистити і дуже дрібно пошаткувати.
  4. Солоні огірки, краще домашні, нарізати маленькими кубиками.
  5. Очищену моркву натерти на дрібній або середній тертці.
  6. Додати овочі до печінки, перемішати.
  7. Борошно просіяти через сито над мискою. Посолити і поперчити.
  8. Яйця і вершки збити.
  9. Вилити збиту суміш у миску.
  10. Форму для запікання або глибоку сковороду змастити вершковим маслом і вилити туди майбутнє суфле.
  11. У духовку, розігріту до 200 °С, відправити форму і випікати впродовж години, за необхідності знімаючи піну.

Як подавати суфле

Готове суфле з курячої печінки нарізати порційними шматочками і подати до столу. Можна прикрасити закуску зернами гранату.

Дивіться відео, як зробити паштет з печінки вдома:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати печінковий торт з курячої печінки. Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом пиріжків з печінкою і горошком.