Рецепт шоколадного печива на 14 лютого в вигляді сердечок

4 лютого 2020, 13:20
Печиво на День святого Валентина від Марти Стюарт

Шоколадне печиво на День святого Валентина

Смачні печеньки-валентинки припадуть до смаку всім. Шоколадне печиво у вигляді сердечок за рецептом американської телеведучої Марти Стюарт виходить ніжним, м'яким і дуже ароматним.

Дивіться відео, як приготувати вівсяне печиво без цукру:

Реклама

Читайте також:

Шоколадне печиво у вигляді сердечок

Реклама

Час приготування:

  • 2 години

Калорійність:

  • 345 ккал на 100 г

Інгредієнти:

Реклама
  • 3 чашки просіяного борошна, плюс для розкочування
  • 1 1/4 чашки несолодкого какао-порошку
  • 1/4 чайної ложки солі
  • 1/2 чайної ложки меленої кориці
  • 1 1/2 чашки (340 г) вершкового масла
  • 2 1/2 склянки просіяної цукрової пудри
  • 2 великих яйця, злегка збитих
  • 1 чайна ложка ванільного екстракту

Спосіб приготування:

  1. У великій мисці просійте борошно, какао, сіль і корицю. Відкладіть суміш в сторону.
  2. Збийте м'яке вершкове масло і цукор до пишної маси. Додайте яйця і ваніль, перемішайте міксером.
  3. Додайте борошняну суміш; збийте міксером на низькій швидкості. Розділіть тісто навпіл; загорніть в пластик. Охолодіть не менше години.
  4. Розігрійте духовку до 180 °С. На посипаній борошном поверхні розкачайте тісто. Виріжте сердечка і перекладіть на несмазанние листи; охолодіть протягом 15 хвилин.
  5. Випікайте близько 10 хвилин, не пересушити. Остудіть на решітці і прикрасьте за бажанням.

Як прикрасити печиво

Печиво можна покрити білою, кольоровою або шоколадною глазур'ю, декорувати тематичної кондитерської посипкою.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, які салати приготувати на 14 лютого . "Сьогодні" також ділилися рецептами кексів на День святого Валентина .