Рецепт рибного філе в пароварці з лимоном і зеленню

14 січня 2020, 12:47
Готуємо рибне філе на пару

Риба в пароварці з лимоном

Риба на пару – прекрасна ідея для дієтичного обіду. Це легке, смачне і корисне блюдо, зробити яке під силу навіть початківцю-кулінару.

Дивіться відео, як смачно запекти рибу на мангалі:

Реклама

У нашому рецепті хек готується разом з лимоном, цибулею і зеленню. Вам потрібно буде попередньо розморозити рибу.

Читайте також:

Реклама

Хек в пароварці з лимоном

Час приготування:

  • 45 хвилин

Калорійність:

Реклама
  • 157 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 1 тушка хека
  • Сіль, перець – за смаком
  • Приправи для риби – на смак
  • Лимон – 1/2 шт.
  • Зелень – кілька гілочок
  • Нарізану цибулю – 1 шт.

Спосіб приготування:

  1. Тушку хека натерти сіллю і приправами для риби.
  2. На дно пароварки викласти зелень (петрушку, кріп, зелена цибуля, розмарин) і нарізану кільцями цибулю. У рибі зробити надрізи і заповнити їх тонкими скибочками лимона.
  3. Включити пароварку і готувати рибу 25-30 хвилин.

Як подавати рибу

На гарнір подавати тушковану стручкову квасолю зі сметаною або рис з овочами.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати хека під сирним соусом .