Рецепт простої сангрії з червоного вина з фруктами

17 липня 2020, 17:13
Швидка, традиційна червона іспанська сангрія, яка містить всього лише шість інгредієнтів

Сангрія: швидкий рецепт

Сангрія – ідеальний літній напій, який можна легко адаптувати на свій смак. Цей класичний іспанський коктейль традиційно готують з червоного вина і бренді. Стосовно фруктів, які потрібно додати, тут немає жорстких правил. Але справжня сангрія містить як мінімум два види плодів: цитрусові і будь-які інші.

Проста сангрія з фруктами

Реклама

Сангрія: швидкий рецепт

Час приготування:

  • 5 хвилин

Калорійність:

Реклама
  • 173 ккал на 100 г

Складові:

  • 1/2 середнього яблука
  • 1/2 середнього апельсина (плюс ще для прикраси)
  • 3-4 столові ложки цукру, бажано коричневого
  • 3/4 склянки апельсинового соку
  • 1/3 склянки бренді
  • 750 мл пляшка сухого іспанського червоного вина
  • 1 стакан льоду

Читайте також:

Спосіб приготування:

Реклама
  1. Яблука розріжте на четвертинки і видаліть серцевину. Не очищаючи, розріжте на шматочки.
  2. Апельсини наріжте разом зі шкіркою, насіння видаліть.
  3. Складіть яблука, апельсини і цукор в великий глек і розминайте за допомогою мадлера або дерев'яної ложки протягом 45 секунд.
  4. Додайте апельсиновий сік і бренді, перемішуйте 30 секунд.
  5. Влийте червоне вино і розмішайте. Спробуйте, за бажанням додайте ще цукру, апельсинового соку або бренді.
  6. Додайте лід і ще раз перемішайте, щоб остудити.
  7. Подавайте сангрію як є або з невеликою кількістю льоду. Прикрасьте шматочками апельсина (за бажанням).

На замітку

Зберігайте залишки в холодильнику до 48 годин, хоча найкраще пити сангрію в свіжому вигляді.

Дивіться відео, як зробити сангріту вдома:

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом журавлинної сангрії з апельсином і ромом, а також писали, як зробити гранатову сангрію.