Рецепт простого салату з тунця з кукурудзою і огірками

19 грудня 2019, 19:35
Смачний і швидкий салат з консервованого тунця

Салат з тунця з огірком

Салат з тунця можна подавати як самостійне блюдо, намазувати на крекери або робити з ним бутерброди. Огірок в рецепті можна замінити нарізанною селерою або цибулею-шалот.

Дивіться відео, чим корисний тунець:

Реклама

Читайте також:

Салат з тунця з кукурудзою, яйцями і огірками

Реклама

Час приготування:

  • 30 хвилин

Калорійність:

  • 104 ккал на 100 г

Інгредієнти:

Реклама
  • Консервований тунець шматочками – 1 банка (190 г)
  • Консервована кукурудза – 1 банка
  • Курячі яйця – 4 шт.
  • Свіжий огірок – 1-2 шт.
  • Майонез – за смаком
  • Сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

  1. Яйця відварити, остудити і почистити. Нарізати кубиками.
  2. Огірки помити, за бажанням почистити і нарізати кубиками.
  3. Тунця дістати з розсолу і розім'яти виделкою.
  4. Змішати всі інгредієнти в салатниці, заправити майонезом, посолити і поперчити за смаком.
  5. За бажанням прикрасити салат з тунця листочками зелені.

Чому потрібно включити в своє меню тунця

Тунець – це низькокалорійний продукт, який містить всього 120 ккал на 100 г. Крім того, в тунці багато омега-3 і омега-6 жирних кислот, які корисні для серцево-судинної системи, так як допомагають нам справлятися з холестерином, знижуючи ризик розвитку інфаркту та ймовірність утворення тромбів.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати тунця в соєвому соусі за рецептом Юлії Висоцької. "Сьогодні" також ділилися рецептом салату з тунця з грінками .