Рецепт простого рагу з баклажанів з м'ясним фаршем та сиром

20 липня 2020, 16:20
Ви можете використовувати пармезан або будь-який інший твердий сир

Рагу з баклажанів

Рагу з баклажанів з фаршем – прекрасний вибір, якщо ви хочете приготувати смачний обід або вечерю всього за 40 хвилин.

Для рагу найкраще підійде яловичий або баранячий фарш. Щоб зробити страву більш ситною, використовуйте змішаний фарш зі свинини і яловичини, а для дієтичного варіанту візьміть курку або індичку.

Реклама

Рагу з баклажанів з фаршем

Рагу з баклажанів

Час приготування:

Реклама
  • 40 хвилин

Калорійність:

  • 145 ккал на 100 г

Складові:

  • 4 баклажана
  • 300 г фаршу
  • 100 г твердого сиру
  • 1 цибулина
  • 2-3 зубчики часнику
  • 3-4 ст.л. соєвого соусу
  • Щіпка розмарину
  • Сіль, перець

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування:

  1. Наріжте дрібно цибулю і часник, змастіть велику сковороду олією і злегка обсмажте до золотистого кольору.
  2. Тоді викладіть в сковороду фарш і обсмажуйте, ретельно перемішуючи, близько 5 хвилин.
  3. Поріжте баклажани тонкими смужками або кубиками і викладіть в сковороду.
  4. Тушкуйте, поки баклажани не стануть м'якими.
  5. Тоді додайте соєвий соус, розмарин, сіль і перець за смаком.
  6. Тушкуйте, помішуючи, ще 5-10 хвилин або до готовності.

Як подавати страва

Викладіть рагу на тарілку, присипте зверху тертим сиром і подавайте на стіл. Рагу можна їсти і як гарнір, і як повноцінну страву.

Дивіться відео, як приготувати цукіні з м'ясним фаршем на грилі:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати ікру з баклажанів . Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом тушкованих баклажанів .