Рецепт святкового салату з курки, грибів і помідорів

21 серпня 2020, 14:40
Готуємо листковий салат з курячого філе, маслюків, томатів і оливок

Салат з курки, грибів та помідорів

Цей смачний салат зі смаженими грибами, куркою і овочами прекрасно підійде для святкового столу. Він дуже ніжний, насичений і ситний, тому ваші гості його обов'язково оцінять.

Кількість інгредієнтів в рецепті розрахована на одну порцію.

Реклама

Салат з курки, овочів і маслюків

Салат з куркою та грибами

Час приготування:

Реклама
  • 10 хвилин

Калорійність:

  • 296 ккал на 100 г

Складові:

  • 100 г курячого філе
  • 20 г кореня селери
  • 20 г маслюків
  • 20 г оливок
  • 20 г помідорів
  • 20 г сиру
  • 20 г майонезу
  • 10 г листя салату

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування:

  1. Корінь селери очистити від шкірки і натерти на середній тертці.
  2. Оливки розрізати кружечками на три частини.
  3. Сир натерти, маслюки підсмажити, відварене куряче філе і помідор нарізати кубиками.

Як подавати страву

Всі інгредієнти, крім помідорів, змішати і заправити майонезом. Викласти нижнім шаром помідори, потім весь інший салат.

Дивіться відео, як приготувати салат "Цезар" на мангалі:

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати літній салат з інжиром, виноградом і блакитним сиром, а також ділилися рецептом теплого салату з літніх овочів.