Рецепт оригінальної закуски: фаршировані гриби з сиром і медом

31 березня 2020, 12:39
Готуємо фаршировані печериці у духовці

Фаршировані гриби з медом і сиром

Фаршировані печериці – відмінна закуска і досить універсальна страва, адже їх можна готувати з абсолютно різними начинками. Якщо ви любите незвичайні поєднання, приготуйте гриби з сиром горгонзола і медом.

Читайте також:

Реклама

Щоб закуска красивіше виглядала на блюді, вибирайте печериці однакового розміру.

Фаршировані гриби з сиром і медом

Фаршировані гриби з медом і сиром

Реклама

Час приготування:

  • 30 хвилин

Калорійність:

  • 139 ккал на 100 г

Складові:

Реклама
  • 16 великих печериць
  • 100 г рідкого меду
  • 400 г сиру горгонзола (кімнатної температури)
  • 6 ст.л. оливкової олії першого віджиму
  • Сіль, перець

Спосіб приготування:

  1. Розігрійте духовку до 180 °С.
  2. Гриби добре помийте, видаліть ніжку у кожної печериці.
  3. Влийте трохи меду у виїмку, потім начиніть гриб 1-2 ч.л. сиру.
  4. Покладіть гриби на деко, посоліть, поперчіть і збризніть оливковою олією.
  5. Запікайте 10 хвилин.

Корисна порада

Фаршировані гриби можна подавати з часниковими тостами. Щоб їх зробити, підсмажте хліб і натріть його зубчиком часнику.

Дивіться відео, як приготувати пряну свинину з грибами:

Нагадаємо, раніше "Сьогодні" ділилися рецептом пирога з куркою і печерицями. Ми також розповідали, як приготувати грибний суп.