Рецепт ніжного млинцевого пирога з куркою і грибами

27 лютого 2020, 18:36
Закусочний пиріг з начинкою з філе і печериць

Торт з грибами і куркою

Масляна в 2020 році розпочався 24 лютого і триватиме весь тиждень – до 1 березня. Відразу після цього свята починається Великий піст, тому люди завжди намагалися наїстися про запас.

Читайте також:

Реклама

Найголовніша страва на Масляну – млинцевий пиріг. Ми радимо приготувати його несолодким: з курячим філе, печерицями та твердим сиром.

Млинцевий пиріг з куркою і грибами

Час приготування:

Реклама
  • 2 години

Калорійність:

  • 155 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • Млинці тонкі (діаметром 22-24 см) – 6 шт.
  • Філе куряче – 250 г
  • Печериці мариновані – 180 г
  • Морква (велика) – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
  • Сир твердий – 100 г
  • Олія соняшникова – 2 ст. л.
  • Майонез – 150 г

Спосіб приготування:

Реклама
  1. Підготуйте інгредієнти для закусочного торта із млинців. Відваріть курячу грудку в підсоленій воді. Також окремо відваріть одну велику морквину.
  2. Цибулю очистіть, дрібно наріжте і обсмажте на олії до м'якості.
  3. Курячі грудки розберіть на волокна або наріжте тонкими смужками.
  4. Гриби наріжте пластинами, сир натріть на дрібній тертці.
  5. Половину смаженої цибулі перемішайте з грибами, іншу половину – з морквою. Трошки посоліть. Начинка для млинцевого торта готова.
  6. Тепер залишилося зібрати торт із млинців з куркою, грибами, овочами і сиром. Кожен млинець змастити тонким шаром майонезу (можна замінити сметаною). Шари повинні бути наступними: половина курячого м'яса, половина грибів, морква, що залишився куряче м'ясо, що залишилися печериці, тертий сир.
  7. Поставити млинцевий торт з куркою і грибами в холодильник на годину, щоб просочився.

Дивіться відео, як приготувати млинці з ікрою:

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептами солодких млинцевих пирогів . "Сегодня" також розповідали, як приготувати млинці з яблуками і сиром .