Рулет з курки з чорносливом
Цей апетитний м'ясний рулет з начинкою – прекрасний варіант для святкового меню на Новий рік 2020.
Дивіться відео, як вибрати якісне м'ясо:
Рулет з індички з чорносливом і горіхами можна подавати в якості закуски або як основне блюдо разом з гарніром.
Читайте також:
Рулет з індички з чорносливом, волоськими горіхами і зеленню
Час приготування:
- 2 години
Калорійність:
- 174 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- Філе індички – 700 г
- Чорнослив без кісточок – 150 г
- Волоські горіхи – 100 г
- Панірувальні сухарі – 80 г
- Вершкове масло – 20 г
- Рослинна олія – 2 ст. л.
- Сирокопчений бекон – 6 тонких скибочок
- Зелень петрушки – 4 гілочки
- Шавлія – 2 гілочки
- Кмин – 0,5 ч. Л.
- Чорний мелений перець і сіль – за смаком
Спосіб приготування:
- Філе індички розрізати уздовж на дві тонкі частини і відбити молотком, щоб вийшли рівні пласти. Скропити їх рослинною олією, натерти сіллю і перцем, скласти разом у вигляді прямокутника.
- Вершкове масло розтопити, посолити і обсмажити на ньому ядра волоських горіхів.
- Дрібно нарізати чорнослив, шавлію і петрушку. Кмин розтерти в ступці. Скласти в миску, додати обсмажені волоські горіхи і добре перемішати.
- На підготовлені пласти філе індички викласти тонкі скибочки бекону, а також суміш з чорносливу, горіхів і зелені. Згорнути в рулет і обв'язати кулінарною ниткою.
- Рулет обваляти в панірувальних сухарях і викласти на деко, застелене пергаментним папером. Накрити його зверху фольгою і відправити в духовку, розігріту до 180 ° С.
- Випікати рулет протягом 1 години 20 хвилин, потім зняти фольгу і випікати ще 10 хвилин.
Як подавати рулет
⠀
Вийняти готовий рулет з духовки, обрізати нитки, нарізати скибочками і прикрасити гілочками петрушки. Страву можна доповнити картопляним пюре або салатом зі свіжих овочів.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати курячий рулет з морквою . "Сегодня" також ділилися рецептом рулету з болгарським перцем і сиром .
⠀