Рецепт на 8 березня: фаршировані помідори з тунцем

1 березня 2018, 15:33
Для приготування фаршированих помідорів вибирайте невеликі томати з щільною шкіркою

Фаршировані томати. Фото: Pinterest

Фаршировані помідори – прекрасна закуска, яка може бути і самостійною стравою. Помідори можна наповнити різними начинками, наприклад, пікантним салатом з тунця.

Фаршировані помідори

Реклама

Інгредієнти:

  • 10 невеликих помідорів
  • 1 банка консервованого тунця шматочками
  • 2 яйця
  • 2 маринованих корнішона
  • 100 г майонезу
  • зелень
  • сіль, мелений перець

Рецепт приготування:

1. Помідори помити і акуратно зрізати верхівки. Видалити серцевину. Посолити томати всередині і перевернути на тарілку, щоб стік зайвий сік.

Реклама

2. Варені яйця почистити і натерти на крупній тертці.

3. Консервованого тунця витягти з рідини і розім'яти виделкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Реклама

4. Корнішони і зелень подрібнити.

5. Змішати яйця, рибу та корнішони з майонезом, поперчити і додати зелень.

6. Наповнити помідори начинкою, за бажанням прикрити їх зрізаними верхівками. Подавати закуску холодною.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом тропічного торта до 8 березня. Ми також писали, як приготувати смачні салати до весняного свята.

Дивіться відео, як приготувати вишуканий салат від Олексія Суханова: