Брауні з вершковим сиром / Фото: Pinterest
Брауні – це швидкі шоколадні тістечка, які можна спекти до чаю або кави. У тісто часто додають горіхи, родзинки, шоколадні чіпси, арахісове масло, різні ягоди і фрукти. Ми радимо приготувати мармурові брауні в духовці з вершковим сиром.
Мармурові брауні в духовці
Брауні з вершковим сиром / Фото: Pinterest
Час приготування:
- 45 хвилин
Калорійність:
- 467 ккал на 100 г
Складові:
Для брауні:
- 0,5 чашки (115 г) несолоного вершкового масла
- 115 г чорного шоколаду
- 1,25 чашки (250 г) цукру
- 1 ч. л. ванільного екстракту
- 2 великих яйця
- 0,5 чашки (65 г) борошна
- 0,25 ч. л. солі
Читайте також:
Для вершкового шару:
- 225 г вершкового сиру
- 1/3 чашки (65 г) цукру
- 1 ч. л. ванільного екстракту
- 1 велике яйце
Дивіться відео, як спекти брауні з буряком:
Спосіб приготування:
- Вершкове масло порізати, шоколад порубати великими шматками. Покласти шоколад з маслом в миску і розтопити на водяній бані.
- Додати ваніль і цукор, перемішати. По одному вбити в суміш яйця, гарненько збиваючи суміш дерев'яною ложкою після кожного додавання.
- Всипати борошно, сіль і як слід все перемішати.
- Збити вершковий сир з цукром, ваніллю і яйцем.
- Квадратну форму зі стороною 23 см застелити фольгою або папером для випічки.
- Вилити в форму шоколадну суміш, залишивши півчашки. Зверху вилити вершкову масу, акуратно розрівняти.
- Ложкою розкласти поверх вершкового шару залишки шоколадної суміші, після чого аккурано зробити візерунок ножем або зубочисткою.
- Випікати при 160 ºС впродовж 25-35 хвилин.
Як подавати брауні
Тістечка потрібно повністю охолодити і розрізати на порційні квадрати.
Нагадаємо, раніше ми ділилися швидким рецептом брауні і писали, як приготувати брауні з горіхами від Кріс Дженнер.