Рецепт ідеальних оладок із цукіні від Володимира Ярославського

30 вересня 2020, 16:59
За цим рецептом оладки з цукіні завжди вдаються

Шеф-кухар Володимир Ярославський

Володимир Ярославський – відомий кухар і суддя кулінарного шоу "МастерШеф". В своєму Instagram він поділився рецептом смачних і простих оладок з цукіні – без віджимань, терок і тіста, що розповзається.

Володимир рекомендує подавати їх зі сметаною, грецьким йогуртом, сиром Філадельфія, яйцями пашот або лососем. Гарним доповненням до закуски стане ароматна оливкова олія.

Реклама

Оладки з цукіні

Фото: instagram.com/yaroslavskyi_vova

Час приготування:

  • 30 хвилин

Інгредієнти:

Реклама
  • 240 г цукіні
  • 25 г листя шпинату
  • 30 г молодої білої цибулі (можна замінити на ріпчасту)
  • 1 яйце
  • 35 г борошна
  • 4 г солі

Читайте також:

Спосіб приготування:

  1. Цукіні, цибулю, зелень і шпинат довільно нарізати. Подрібнити в звичайному блендері до отримання дрібних шматочків.
  2. Потім додати всі інші інгредієнти, перемішати і обсмажити на антипригарній сковороді або на млинниці, накладаючи масу не надто тонко, але і не дуже товстим шаром.
  3. На середньому вогні обсмажити оладки до золотистого кольору з двох сторін приблизно по 3 хвилини. Потім можна поставити оладки в духовку на 5 хвилин.

Корисна порада

Реклама

Якщо не хочете вмикати духовку, продовжуйте смажити на сковороді під кришкою по півтори хвилини з кожного боку. Тут потрібно акуратно працювати лопаткою – оладки виходять ніжні і дуже м'які.

Дивіться відео, як приготувати фаршировані цукіні на грилі:

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом пасти з креветками і цукіні, а також писали, як запекти дораду з цукіні і помідорами.