Рецепт хрустких курячих відбивних у кукурудзяних пластівцях

14 травня 2020, 17:02
Готуємо куряче філе в паніровці з кукурудзяних пластівців

Курячі відбивні в хрусткій паніровці

Смажити відбивні можна і просто так, лише поперчивши, і в льєзоні (тобто зануривши в борошно і в збите яйце з сіллю) або клярі, змішавши рівні частини молока, яєць та борошна і посоливши. Якщо ви готуєте відбивну без нічого, то соліть обов'язково вкінці крупною сіллю, інакше м'ясо буде сухе.

Ми пропонуємо рецепт незвичайних курячих відбивних з пряним маринадом і паніруванням у солодких кукурудзяних пластівцях. Ця страва обов'язково сподобається любителям незвичайних поєднань.

Реклама

Курячі відбивні в паніровці з кукурудзяних пластівців

Курячі відбивні в хрусткій паніровці

Час приготування:

Реклама
  • 30 хвилин

Калорійність:

  • 322 ккал на 100 г

Інгредієнти:

Для відбивних:

Реклама
  • 2 курячі філе
  • 70 г дижонської гірчиці
  • 1 зубчик часнику
  • Щіпка меленої кориці
  • 1 яйце
  • 75 г кукурудзяних пластівців
  • 2 ст. л. соняшникової олії

Читайте також:

Для подачі:

  • Помідори чері або редис
  • Листя салату

Дивіться відео, як зробити курячі стрипси:

Спосіб приготування:

  1. Розріжте куряче філе уздовж і трохи відбийте м'ясо.
  2. У миску додайте гірчицю, подрібнений часник, яйце і корицю. Збийте маринад до однорідної консистенції.
  3. Подрібніть у блендері кукурудзяні пластівці в не дуже дрібну крихту.
  4. Занурте шматки філе в маринад. Обваляйте курятину, змочену маринадом, у кукурудзяних пластівцях. Дайте постояти 5-10 хвилин.
  5. Розігрійте сковороду з олією і обсмажте м'ясо з обох боків до готовності.

Як подавати курячі відбивні

Подавайте хрусткі курячі відбивні з помідорами чері та листям салату.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати найсмачніші млинці з куркою і грибами.