Рецепт холодного чаю з бурбоном від Різ Візерспун

7 вересня 2020, 18:07
Віскі перетворює безалкогольний напій на незвичайний коктейль

Різ Візерспун

Нещодавно голлівудська актриса Різ Візерспун випустила свою дебютну книгу "Whiskey in a Teacup" ( "Віскі в чашці чаю"). Видання присвячене культурі і традиціям американського Півдня, де виросла актриса.

Холодний чай – напій, який жителі півдня п'ють як воду. Щоб перетворити його на коктейль, досить хлюпнути в келихи трохи бурбону. Секретний інгредієнт напою – харчова сода. Вона нейтралізує гіркоту танінів.

Реклама

Холодний чай з бурбоном від Різ Візерспун

Час приготування:

Реклама
  • 20 хвилин

Складові:

  • 4 сімейних чайних пакетика (або 12 звичайних чайних пакетиків)
  • 1 1/2 склянки цукру
  • Щіпка харчової соди
  • 1 лимон, нарізаний часточками
  • 1 1/2 склянки бурбона
  • Лід

Читайте також:

Спосіб приготування:

Реклама
  1. У каструлі залийте чайні пакетики водою, приблизно 2 1/2 склянки, і доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь і готуйте 10 хвилин. Видаліть чайні пакетики і відіжміть.
  2. У великому глечику змішайте цукор і харчову соду з 1 склянкою холодної води. Влийте гарячий чай і перемішайте, щоб цукор розчинився.
  3. Влийте в глечик ще на 12-13 склянок води.

Як подавати напій

У склянку з льодом додайте 2 унції (60 мл) бурбону, залийте солодким чаєм.

Дивіться відео, як вибрати якісний чай:

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом гарячої закуски від Різ Візерспун, а також писали, як приготувати м'ятний джулеп за її рецептом.