Рецепт домашньої "Нутелли", яка навіть смачніша оригіналу

25 вересня 2018, 15:30
Смачну шоколадно-горіхову пасту можна легко приготувати на власній кухні

Круасани з домашньою нутеллою. Фото: pixabay.com

Млинці, круасани або тости з шоколадним намазуванням – ідеальний початок дня! У домашній "Нутеллі" немає пальмової олії, соєвих продуктів і інших шкідливих інгредієнтів.

Домашня "Нутелла" з лісовими горіхами

Реклама

Інгредієнти:

  • 180 г фундука
  • 200-300 мл молока (можна мигдалевого)
  • 3 ст. л. рідкого меду
  • 150 г молочного шоколаду
  • 75 г гіркого (75-85%) шоколаду

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

Реклама
  1. Лісові горіхи обсмажити на сухій сковороді і очистити від лушпиння.
  2. У кухонному комбайні подрібнити горіхи до отримання пасти.
  3. Шоколад розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі, додати до фундуку.
  4. Злегка підігріти молоко і мед. Влити до горіхів.
  5. Довести всі інгредієнти до дуже гладкої маси.
  6. Перекласти шоколадний крем в банку і накрити кришкою.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом смачної солоної карамелі. Крім цього, ми розповідали, як приготувати сирно-шоколадне суфле. Сайт "Сегодня" також писав, як зробити смачні десертні соуси в домашніх умовах.

Дивіться відео, де в Україні знайти якісний шоколад: