Рецепт дня: салат з редису, зелені і сиру

13 березня 2019, 11:05
Ідеальний салат для весни

Зелений весняний салат

Готуємо легкий, смачний і свіжий салат із зелені, весняних овочів, горіхів і сиру з медово-лимонною заправкою. Якщо ви дотримуєтеся Великого посту, замініть фету соєвим сиром тофу.

Весняний салат з редису

Реклама

Складові:

  • пучок молодого шпинату або іншої зелені
  • 3-5 шт. редису
  • 1 морква
  • 100 г фети або тофу
  • жменя підсмаженого мигдалю
  • кунжут
  • оливкова олія
  • лимонний сік
  • мед
  • сіль, перець

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ


Рецепт приготування:

Реклама
  1. Зелень помити і замочити в холодній воді на півгодини. Обсушити, при необхідності порвати руками і викласти на тарілку.
  2. Редис помити і тонко нарізати.
  3. Моркву почистити і натерти на тертці.
  4. Для заправки змішати 2-3 ст.л. оливкової олії, додати по чайній ложці меду і гірчиці. Посолити і поперчити.
  5. Викласти на зелень редис, терту моркву, нарізаний кубиками сир і мигдаль.
  6. Полити салат заправкою і посипати кунжутом.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом картопляного салату з фетою. Ми також писали, як приготувати гаспачо з буряка. Крім цього, ми розповідали, як приготувати весняні соуси діп до овочів.

Дивіться відео, як приготувати легку заправку для салату: