Рецепт дня: курячі ніжки в хрусткій паніровці

27 березня 2018, 10:14
Запечені курячі ніжки в клярі – відмінна закуска до пива і не тільки

Курячі ніжки в паніровці Фото: pixabay.com

Ви можете приготувати панірувальні сухарі самостійно. Для цього підсушіть білий хліб в тостері або духовці. Остудіть, порвіть руками на шматки і подрібніть за допомогою блендера в крихту.

Курячі ніжки в паніровці

Реклама

Складові:

  • 3 яйця
  • 2 ч. л. дрібної морської солі
  • 2 ч. л. меленого перцю
  • 200 г панірувальних сухарів
  • 300 мл рослинної олії
  • 2 ч. л. сушеного часнику

Рецепт приготування:

  1. Курячі ніжки помити, зняти шкірку і обсушити паперовим рушником.
  2. Змішати на тарілці панірувальні сухарі, сіль, перець і сушений часник.
  3. В окремій глибокій мисці збити виделкою яйця.
  4. У каструльці невеликого діаметра розігріти олію.
  5. Вмочити курячі ніжки в яєчну суміш, а потім обваляти в панірувальних сухарях. Повторити процедуру ще один раз.
  6. Обсмажити курячі гомілки в гарячій рослинній олії по хвилині з кожної сторони.
  7. Викласти на паперовий рушник, щоб вбрався зайвий жир.
  8. Обсмажені ніжки помістити на застелене фольгою деко. Відправити в розігріту до 180 градусів духовку і запікати близько 20-30 хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Реклама


Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився кращими рецептами гарячих закусок до пива. Ми також писали, як приготувати курячі ніжки в духовці по-грецьки.

Дивіться відео, як приготувати дієтичну курячу грудку: