Рецепт дня: курячі котлети з гарбузом

5 листопада 2018, 10:00
Гарбуз дає котлетам соковитість і приємний солодкуватий смак

Котлети з курячого філе з гарбузом. Фото

Осінні котлети з гарбуза і курячого філе можна подавати разом з рисом або запеченими сезонними овочами.

Котлети з курки і гарбуза

Реклама

Інгредієнти:

  • 600 г курячого філе
  • 300 г мускатного гарбуза
  • сіль, мелений чорний перець
  • щіпка меленого червоного перцю
  • 1-2 зубчики часнику
  • кілька гілочок петрушки
  • рослинна олія – для обсмажування

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

Реклама
  1. Куряче філе і гарбузову м'якоть крупно поріжте. По черзі пропустіть через м'ясорубку з дрібними решітками.
  2. Додайте пропущений через прес часник і рубану зелень. Посоліть і поперчіть, ретельно вимішайте протягом декількох хвилин. Це збільшить еластичність фаршу і котлети не розваляться під час смаження.
  3. Сформуйте вологими руками котлети і обсмажте їх на рослинній олії під кришкою з двох сторін.
  4. Подавайте готові котлети гарячими або холодними.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом котлет з курки з овочами. Ми також розповідали, які смачні страви можна приготувати з фаршу.

Дивіться відео, як вибрати якісний фарш: