Рецепт дня: курячі котлети з кабачками, рисом і морквою

5 червня 2018, 10:12
Ідея для дієтичного літнього обіду

Котлети з курячого фаршу з кабачками. Фот

Готуємо смачні котлети з курячого фаршу. Кабачки і морква надають їм соковитості, а відварений рис замінює гарнір.

Курячі котлети з овочами і рисом

Реклама

Інгредієнти:

  • 4 маленьких курячих філе
  • 1 невеликий кабачок
  • 1 морква
  • 3 ст.л. вареного рису
  • 1 яйце
  • 1,5 ст.л. борошна
  • 1 гілочка зеленої цибулі
  • 1 гілочка петрушки
  • 1 гілочка кропу
  • сіль
  • мелений перець
  • часниковий порошок
  • рослинна олія

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

Реклама
  1. Куряче філе помити і нарізати середніми шматочками.
  2. Кабачки розрізати на кубики, моркву почистити і крупно порубати.
  3. Куряче філе, кабачок і очищену моркву пропустити через м'ясорубку.
  4. Додати відварений рис, яйце, борошно, рубану зелень і спеції, добре перемішати.
  5. Сформувати котлети і обсмажити їх на рослинній олії під кришкою.
  6. Подавати курячі котлети разом з овочевим салатом.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився  рецептом котлет з курки з овочами. Ми також розповідали, які смачні страви можна приготувати з фаршу. Крім цього, ми писали, як приготувати котлети з картоплі з лососем і горошком.

Дивіться відео, як вибрати якісний фарш: