Рецепт швидкого обіду: курячі відбивні з помідорами і сиром

31 липня 2018, 13:15
Готуємо курку з томатами, прованськими травами і твердим сиром

Курка з помідорами і сиром Фото: depositphotos.com

Курячі відбивні з помідорами і сиром – проста, але дуже смачна страва. Важливо лише не перетримати курячу грудку в духовці, щоб вона залишилася соковитою.

Курячі відбивні з помідорами і сиром

Реклама

Складові:

  • 3 маленьких курячих філе
  • 50 г твердого сиру
  • 1-2 помідори
  • 3-4 ст. л. рослинного масла
  • 1/2 ч. л. сушених прованських трав
  • сіль, мелений перець – за смаком

Рецепт приготування:

  1. Куряче філе помити й обсушити. Відбити через плівку кухонним молотком.
  2. Посолити, поперчити і посипати прованськими травами.
  3. Розігріти сковороду з рослинним маслом. Додати курку й обсмажити з двох боків до золотистого кольору.
  4. Викласти зверху часточки помідорів і скибочки сиру.
  5. Відправити в духовку на 10-15 хвилин, щоб курка "дійшла", а сир розплавився.
  6. Подавати курячі відбивні разом зі свіжими або запеченими овочами.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати курячий рулет з морквою. Сайт "Сегодня"ділився  рецептом ідеальної запеченої курки від колишнього королівського шеф-кухаря.

Реклама

Дивіться відео, як приготувати салат "Цезар" на грилі: