Курка з помідорами і сиром Фото: depositphotos.com
Курячі відбивні з помідорами і сиром – проста, але дуже смачна страва. Важливо лише не перетримати курячу грудку в духовці, щоб вона залишилася соковитою.
Курячі відбивні з помідорами і сиром
Складові:
- 3 маленьких курячих філе
- 50 г твердого сиру
- 1-2 помідори
- 3-4 ст. л. рослинного масла
- 1/2 ч. л. сушених прованських трав
- сіль, мелений перець – за смаком
Рецепт приготування:
- Куряче філе помити й обсушити. Відбити через плівку кухонним молотком.
- Посолити, поперчити і посипати прованськими травами.
- Розігріти сковороду з рослинним маслом. Додати курку й обсмажити з двох боків до золотистого кольору.
- Викласти зверху часточки помідорів і скибочки сиру.
- Відправити в духовку на 10-15 хвилин, щоб курка "дійшла", а сир розплавився.
- Подавати курячі відбивні разом зі свіжими або запеченими овочами.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати курячий рулет з морквою. Сайт "Сегодня"ділився рецептом ідеальної запеченої курки від колишнього королівського шеф-кухаря.
Дивіться відео, як приготувати салат "Цезар" на грилі: