Рецепт швидкого крамбла з абрикосами і корицею

26 червня 2020, 12:24
Крамбл подають з йогуртом, морозивом або збитими вершками

Крамбл з абрикосами і корицею

Крамбл – це солодкий пиріг з крихти пісочного тіста і різних фруктів або ягід. Соковита ароматна начинка поєднується з хрусткою пісочною скоринкою.

Ми пропонуємо зробити літній крамбл з абрикосами і корицею. Це простий у приготуванні десерт, з яким впораються навіть діти.

Реклама

Крамбл з абрикосами в духовці

Крамбл з абрикосами і корицею

Час приготування:

Реклама
  • 1 година

Калорійність:

  • 207 ккал на 100 г

Складові:

  • 180 г абрикосів
  • 35 г коричневого цукру
  • 1 ст.л. води

Читайте також:

Реклама

Для крихти:

  • 20 г борошна
  • 20 г цукру
  • 20 г холодного вершкового масла
  • Щіпка кориці
  • Мигдальні пелюстки

Дивіться відео, як зробити крамбл з яблуками:

Спосіб приготування:

  1. Видалити кісточки з абрикосів, м'якоть нарізати.
  2. Скласти в сотейник, додати воду і цукор. Поставити на середній вогонь і готувати, поки абрикоси не стануть м'якими.
  3. У мисці змішати борошно з цукром і корицею. Додати вершкове масло. Перетерти руками до отримання крихти.
  4. Змастити формочки вершковим маслом. Викласти абрикоси, посипати коричною крихтою.
  5. Поставити в розігріту до 180 ° С духовку і випікати близько 35 хвилин. Незадовго до готовності посипати мигдальними пелюстками.

Як подавати десерт

Подавати крамбл теплим разом з кулькою ванільного морозива .

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом пісного крамбла з фруктами .