Актриса і ведуча Лілія Ребрик / Фото: прес-служба телеканалу "Україна"
Бісквітний торт з сирним суфле – ідеальний рецепт для літа. Він легкий, свіжистий, до того ж готується зовсім просто.
Актриса і ведуча Лілія Ребрик в своєму Instagram поділилася рецептом фірмового торта-суфле, який вона робить влітку. Десерт складається з трьох шарів: бісквіта, сирного суфле і збитих білків з желе.
Бісквітний торт з сирним суфле
Складові:
Для коржа:
- 4 білка
- Неповна склянка цукру
- 4 жовтки
- Неповна склянка борошна
Для сирного суфле:
- 500 г сиру
- 2 жовтки
- 3 ст.л. цукру
- 1 пакетик вишневого або апельсинового желе
- 200 мл води
- 1 ст.л. розведеного у воді желатину
Для білкового суфле:
- 4 білка
- Неповна склянка цукру
- 1 пакетик желе
- 200 мл води
- 1 ст.л. розведеного у воді желатину
Дивіться відео, як роблять фігурні торти:
Спосіб приготування:
- Для коржа все збийте, поступово додаючи інгредієнти. Випікайте при 180 °С протягом 50 хвилин.
- Приготуйте фруктове желе, заливши його окропом. Остудіть, щоб воно не було занадто гарячим. Сир, жовтки і цукор збийте блендером. Акуратно додайте в масу фруктове желе і замочений желатин.
- Візьміть форму, бажано з високими краями, застеліть її папером і викладіть бісквіт. Зверху розподіліть сирну масу, поставте в холодильник.
- Білки збийте разом з цукром в густу піну. Додайте негаряче фруктове желе і замочений желатин.
- Вилийте отриману масу на сирний шар, поверніть в холодильник застигати.
Корисна порада
Щоб зробити торт красивіше, викладіть зверху шматочки желе. Можна прикрасити десерт фруктами і залити їх спеціальним желе для торта.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як зробити шоколадно-сирний торт з суфле . Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом торта з сирним суфле і вишнею .