Рецепт бісквітного торта з сирним суфле і желе від Лілії Ребрик

10 липня 2020, 13:52
За цим рецептом виходить дуже гарний тришаровий торт

Актриса і ведуча Лілія Ребрик / Фото: прес-служба телеканалу "Україна"

Бісквітний торт з сирним суфле – ідеальний рецепт для літа. Він легкий, свіжистий, до того ж готується зовсім просто.

Актриса і ведуча Лілія Ребрик в своєму Instagram поділилася рецептом фірмового торта-суфле, який вона робить влітку. Десерт складається з трьох шарів: бісквіта, сирного суфле і збитих білків з желе.

Реклама

Бісквітний торт з сирним суфле

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Складові:

Для коржа:

Реклама
  • 4 білка
  • Неповна склянка цукру
  • 4 жовтки
  • Неповна склянка борошна

Для сирного суфле:

  • 500 г сиру
  • 2 жовтки
  • 3 ст.л. цукру
  • 1 пакетик вишневого або апельсинового желе
  • 200 мл води
  • 1 ст.л. розведеного у воді желатину

Читайте також:

Для білкового суфле:

Реклама
  • 4 білка
  • Неповна склянка цукру
  • 1 пакетик желе
  • 200 мл води
  • 1 ст.л. розведеного у воді желатину

Дивіться відео, як роблять фігурні торти:

Спосіб приготування:

  1. Для коржа все збийте, поступово додаючи інгредієнти. Випікайте при 180 °С протягом 50 хвилин.
  2. Приготуйте фруктове желе, заливши його окропом. Остудіть, щоб воно не було занадто гарячим. Сир, жовтки і цукор збийте блендером. Акуратно додайте в масу фруктове желе і замочений желатин.
  3. Візьміть форму, бажано з високими краями, застеліть її папером і викладіть бісквіт. Зверху розподіліть сирну масу, поставте в холодильник.
  4. Білки збийте разом з цукром в густу піну. Додайте негаряче фруктове желе і замочений желатин.
  5. Вилийте отриману масу на сирний шар, поверніть в холодильник застигати.

Корисна порада

Щоб зробити торт красивіше, викладіть зверху шматочки желе. Можна прикрасити десерт фруктами і залити їх спеціальним желе для торта.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як зробити шоколадно-сирний торт з суфле . Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом торта з сирним суфле і вишнею .