Сирне суфле можна подавати як самостійний десерт, а можна використовувати як начинку для торта. Ми радимо зробити смачний домашній чізкейк з суфле з сиру і апельсиновим желе. Такий десерт ідеальний для літа.
За бажанням ви можете не просто охолодити основу, а підпекти її в духовці протягом 10-15 хвилин. Так вона стане хрусткою і буде цікаво контрастувати з ніжною сирною начинкою.
Торт-суфле сирний
Час приготування:
- 1 година
Калорійність:
- 237 ккал на 100 г
Складові:
- 240 г цукрового печива
- 100 г вершкового масла
- 200 г цукру
- 400 г м'якого сиру
- 500 мл вершків 10%
- 2 ст.л. вершків 40%
- Щіпка ваніліну
- 20 г желатину
- 1 пакетик прозорого желе для торта
- 1 стакан апельсинового соку
Спосіб приготування:
- Печиво подрібнити в крихту і перемішати з розтопленим маслом. Викласти в форму для випічки, розрівняти лопаткою і поставити в холодильник.
- Щоб зробити сирне суфле для торта, в миску помістити дві пачки сиру, цукор, вершки і ванілін. Збити міксером або блендером.
- За інструкцією розвести в склянці желатин і додати в сирну масу. Збити ще раз.
- Дістати основу з печива і вилити зверху сирну масу. Поставити в холодильник, поки суміш трохи не загусне.
- Желе для торта приготувати на основі апельсинового соку за інструкцією на упаковці і залити торт. Можна прикрасити фруктами. Потім поставити в холодильник на 3-4 години.
Корисна порада
Для основи замість печива можна спекти простий бісквіт, але тільки обов'язково тонкий.
Дивіться відео, як вибрати смачний сир:
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як зробити шоколадно-сирний торт з суфле . Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом торта з сирним суфле і вишнею .