Рецепт ароматного зеленого соусу з авокадо, петрушки і часнику

5 серпня 2020, 16:15
Літо – пора свіжої зелені, а значить саме час готувати зелений соус

Зелений соус: рецепт з фото

Зелений соус із авокадо з петрушкою і часником – прекрасне доповнення до запеченого м'яса, риби і овочевих котлет, а також до пасти і салатів.

Щоб соус вийшов смачним, вибирайте тільки стиглі авокадо з маслянистою м'якоттю.

Реклама

Зелений соус із авокадо з петрушкою

Зелений соус: рецепт з фото

Час приготування:

Реклама
  • 10 хвилин

Калорійність:

  • 270 ккал на 100 г

Складові:

  • Зелень петрушки – 200 г
  • Зелень кропу – 200 г
  • Авокадо – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Часник – 1 зубок
  • Олія – 1 ст.л.
  • Лимонний сік – 1 ч.л.
  • Вода – 1 ст.л.

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування:

  1. Зелень петрушки і кропу (можна використовувати свіжозаморожену зелень), часник перекрутіть на м'ясорубці разом з очищеною від кісточки і шкірки м'якоттю авокадо. Або подрібніть все за допомогою блендера.
  2. Додайте сіль, олію і лимонний сік і все ретельно перемішайте.

Корисна порада

Якщо соус вийшов занадто густий, розведіть його водою.

Дивіться відео, як зробити салат з авокадо з овочами:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що можна приготувати на сніданок з авокадо. Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом смузі з авокадо і ківі.